1994 Kawasaki ke 100 - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 01-08-2017, 01:39 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
1994 Kawasaki ke 100

Hi everybody, I just got a 94 Kawasaki ke 100, it's been sitting a little while, it is clean as a pin, 947miles on speedo, my problem is no fire, when you turn the switch on, there is no power, new battery, bypassed the two fuses underneath the seat, still no juice anywhere, are there any useable links that I'm not seeing? Any and all information and effort would be greatly appreciated, thank you!
ll
MikeyG1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-09-2017, 10:53 AM
Stoopit Moderator
ULTIMATE Forum Supporter
 
rbentnail's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Asheboro, NC
Posts: 10,386
Got a wiring diagram? Perhaps a Haynes or Clymers manual would be helpful. But until you have a diagram it's an inch by inch tracing of the cables and wires to find the fault.

Words aren't children and there's nothing wrong with killing them to clarify a point or keep the peace.
rbentnail is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome