Attaching images - Page 2 - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 17 (permalink) Old 01-08-2019, 01:18 PM
Senior Member
BTK Expert
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,370
I only am on this site on a desk top computer.

wiredgeorge
Texas Hill Country
wiredgeorge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 17 (permalink) Old 08-18-2019, 10:38 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: PHOENIX ARIZONA
Posts: 17
Can someone please tell me how to attach/embed an image to a post in these forums. I have tried the drag and drop...the image shows up for a second then is gone!
I have tried to attach an image but do not see where it can be viewed as an attachment.
I am using very small B&W JPG image files 320X200.
Please help me.
AZFIREBALL is offline  
post #13 of 17 (permalink) Old 08-18-2019, 06:11 PM
Stoopit Moderator
 
rbentnail's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Asheboro, NC
Posts: 10,618
Quote:
Originally Posted by AZFIREBALL View Post
Can someone please tell me how to attach/embed an image to a post in these forums. I have tried the drag and drop...the image shows up for a second then is gone!
I have tried to attach an image but do not see where it can be viewed as an attachment.
I am using very small B&W JPG image files 320X200.
Please help me.
From where are you attempting to drag and drop? The image has to be on your computer, it typically cannot be attached from a phone. When you d & D, does the drop area turn "active"?



Inserting/embedding an image requires the use of a 3rd party hosting site. Are you doing that?

Words aren't children and there's nothing wrong with killing them to clarify a point or keep the peace.

Last edited by rbentnail; 08-18-2019 at 06:16 PM.
rbentnail is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 17 (permalink) Old 08-18-2019, 09:22 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: PHOENIX ARIZONA
Posts: 17
rebentnail: Thanks for your reply.

I am dragging and dropping from a laptop computer
The image uploads...displays for a few seconds...then disappears. And does not show up in the post.

I have placed images on a 3rd party hosting site (Google Drive)....I copy the link provided by Google Drive ....but it shows up in the post as a link, not an image.
You can see this attempt at the following location.

Post #7 at:
https://www.kawasakimotorcycle.org/f...aki-zr550.html

It looks like the forum allows attachments or embedded images...I just can not figure out the process.

Thanks for your help on this problem!
AZFIREBALL is offline  
post #15 of 17 (permalink) Old 08-18-2019, 09:26 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: PHOENIX ARIZONA
Posts: 17
Attempt to upload an image using 3rd party link
AZFIREBALL is offline  
post #16 of 17 (permalink) Old 08-18-2019, 09:32 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: PHOENIX ARIZONA
Posts: 17
Another attempt to up load an image from 3 rd party site.
AZFIREBALL is offline  
post #17 of 17 (permalink) Old 08-19-2019, 04:17 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
I found the forum very restrictive with adding images, even linking. I found out the best way is to upload it on i.e. imgur and then with imgur edit image size to around 600x??? (imgur automaticlly set height) and then link it with imgurs bbcode!
TimOfSweden is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome