Electrical Problem - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 12:35 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 8
Electrical Problem

Hi.Hope someone can help..I have a 2003 Vulcan 1600 Classic..My problem is. I have no rear " tail lights" nor a turn signal on the right side either front or back. Headlight and front "running lights" work fine..All of the bulbs are ok and I checked the fuse panel..All are good..Thanks for any advice...Pete
Freddielg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 10:19 AM
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: KC
Posts: 30
Check wiring under rear fender, tire may have rubbed it.
9094 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 01:08 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 8
I did..Test light shows I'm not getting and juice to the rear right side..
Freddielg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 02:42 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 8
How do I test the turn signal relay?
Freddielg is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 05-28-2019, 01:52 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 8
Thanks for the replies..I found my problem...It was in the switch on the handle bar..Seems somehow a dirt dobber got inside the housing and filled it up with dirt..A little cleaning, a little lightly tapping and CRC electronic spray and it's working fine..
Freddielg is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome