Kawasaki Motorcycle Forums - Reply to Topic
Thread: 15 Ninja 650 Bogging? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-06-2019 11:22 AM
Qckrdr Try checking the mixture. Could also be your timing. Pretty sure this is fuel injection and not a carburetor so I would try and get an ecu if you willing to. Then you should tune your timing up. Those can get expensive though. And Iím not quite sure if the factory ecuís are even tunable. Hope I helped.
05-21-2019 08:47 PM
RyBooch
15 Ninja 650 Bogging?

Hey guys, I just started having an issue recently on my 650.

About a week ago, I was riding home from work when my bike started to bog down in power, was going about 30 mph and the speedometer was trying to going up and eventually lost power, but gauges stayed on. I pulled over, put it in neutral and started it up fine, then I was able to make it home. My bike just hit 12,000 miles, and I thought it was the plugs. I changed them, cleaned the air filter, and put injector cleaner inside, and the bogging didn't come back. The bike ran fine for a couple days until today. The bogging started happening again, but seemed to come at lower speeds? And to only happen when the bike is moving, and ran for while, does anyone got any ideas of what it could be?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome