Kawasaki Motorcycle Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #1 ·
1975 g5 100 2,000 mi. bought 3-4 weeks ago 2-stroke,
great condition, always garaged. so far i have cleaned carbs, filed points,
changed plug, cleaned tank, compression check at 150 psi,
charged battery,cleaned out oil tank, changed wet clutch oil,and probly a few more things i cant think of right now.

Here is the problem: Starts first kick, runs great for 10-15 minutes.
seems like it gets hot, any way starts to miss, pop, backfire. will idle, but when you throttle, it starts to miss, i notice it is worse if i have headlight switch on. hmmmm. let it cool down for 10 minutes, runs great for 10 minutes, then starts to do the same thing.

anyone had these symptoms on a similar bike?, or any ideas???
thanks in advance,
frustrated Eddie
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
1975 g5 100 2,000 mi. bought 3-4 weeks ago 2-stroke,
great condition, always garaged. so far i have cleaned carbs, filed points,
changed plug, cleaned tank, compression check at 150 psi,
charged battery,cleaned out oil tank, changed wet clutch oil,and probly a few more things i cant think of right now.

Here is the problem: Starts first kick, runs great for 10-15 minutes.
seems like it gets hot, any way starts to miss, pop, backfire. will idle, but when you throttle, it starts to miss, i notice it is worse if i have headlight switch on. hmmmm. let it cool down for 10 minutes, runs great for 10 minutes, then starts to do the same thing.

anyone had these symptoms on a similar bike?, or any ideas???
thanks in advance,
frustrated Eddie
.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top