Kawasaki Motorcycle Forums banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter #1
How do you get pictures in the body of your posts? I'm able to get thumbnails to attach, and that's it... anyone?
 

·
Spinach Eating Moderator
Joined
·
22,962 Posts
Most of us just use a hosting website like Photobucket.

Once the pictures are uploaded there, just click to copy the Image code and paste it here with the rest of your text. Voila, pictures. :D
 

·
Registered
Joined
·
581 Posts
That is what I did and all I got was a red X no pic.
I did notice you have I think four diff options on photobucket, maybe I used the wrong one,
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter #4
Very cool, thank you Tod - I've set up an account, I'll try and load some pics later. Appreciate the help!

Jim
 

·
Spinach Eating Moderator
Joined
·
22,962 Posts
That is what I did and all I got was a red X no pic.
I did notice you have I think four diff options on photobucket, maybe I used the wrong one,
Make sure you're clicking the code in the IMG Code box:



Then just paste it in with your text here.
 

·
Wannabeabigbike Owner
Joined
·
745 Posts
Image

The HTTP needs to be bracketed by the . Such as; [IMG]httpabcdefg.com[IMG][/QUOTE]

I can't make an html type insert, but I know it should, as everyone isn't using photobucket. I posted a couple (don't remember where) and did an insert of the graphics. One worked and one didn't even though they were the same.

As Shultz would say, Veeery Interesting!
 
1 - 13 of 13 Posts
Top